Over dit blog

Logo Soroptimistclub Friesland-ZuidwesthoekDit blog wordt onderhouden door de webcommissie van Soroptimistclub Friesland-Zuidwesthoek.

Het is in de de eerste plaats bedoeld voor de leden van de eigen club en voor leden van andere Soroptimistclubs in Nederland.

Meekijkers zijn van harte welkom.

De bedoeling van dit blog is Soroptimisten tips en trucs aan de hand te doen ter bevordering van het plezier in het computergebruik.

Onze posts en workshops hebben voornamelijk betrekking op Windows XP, Office 2003, Internet Explorer.
Al onze posts en workshops zijn getest.
De webcommissie is niet verantwoordelijk voor wat er met je computer gebeurt als je aan de slag gaat met onze posts of workshops. 

Soroptimist International
Soroptimist International is een wereldwijde serviceorganisatie van en voor vrouwen. Er zijn op de hele wereld 90.000 soroptimisten, verdeeld over ruim 3000 clubs in 125 landen. Daarmee is Soroptimist International de grootste serviceorganisatie voor vrouwen ter wereld.
SI heeft als niet-gouvernementele organisatie (NGO) een stem in diverse organen van de Verenigde Naties en in de Raad van Europa.
De Unie van de Soroptimistclubs in Nederland, Suriname en de Nederlandse Antillen telt 96 clubs, waarvan vier in Friesland.

Advertenties

6 Reacties

 1. Hallo Toeke,

  Wat een geweldige blog. Intelligent en toegankelijk.
  Ik begrijp dat ik hem door mag sturen naar meekijkers.
  Er staat zoveel op dat ik verder geen commentaar heb en met mond vol toetsen zit.

  Groeten van Saskia

 2. Hallo Toeke,

  Eveneens complimenten voor je blog. Ik heb hem zojuist doorgegeven aan mijn zus. Ook heb ik via jouw blog nu een nieuwe achtergrond op mijn beeldscherm.

  Hartelijke groet,
  Miriam

 3. Hallo vanuit België.Ik volg een cursus Word 2007.Ik heb de versie Home ans Student.Nu heb ik geleerd in de cursus wanneer je een kader rond je tekst zet,kun je uit je kader met Ctrl+Q.Bij mij werkt dat niet.Hij verspringt naar de vorige versie,nl,zonder de kader,dus enkel de tekst.Heimelijk hoop ik dat U mij kan helpen.Een radeloze beginneling,Chris

  Reachtie van Toeke Tikker:
  http://support.microsoft.com/kb/290938
  Sneltoetsen die in de Help-onderwerpen, menu’s en dialoogvensters worden vermeld, verwijzen naar een Amerikaanse toetsenbordindeling. Toetsen op toetsenborden met andere indelingen komen mogelijk niet precies overeen met de toetsen bij een Amerikaanse toetsenbordindeling. Als u een toetsenbordindeling voor een andere taal dan de taal van uw versie van Word gebruikt, dient u bij het gebruik van sneltoetsen mogelijk aanpassingen door te voeren.

 4. L.s.
  Complimenten voor jullie site.
  Ik zit met het volgende probleem. Ik heb WMP 11 en bij de instellingsblz. voor het rippen wordt in het vak “rippen naar” niets aangegeven, de knop wijzigen werkt ook niet. Hoe kom ik toch tot rippen?? Hoe kan ik toch een doelmap in het het programma krijgen??
  met vr.gr.
  Karel

 5. Hallo Toeke,

  Als ik picture manager open, vind ik steeds een map met foto’s en logo’s die van internet komen, maar die ik niet opgeslagen heb in picture manger of op een andere plek.
  Heb je soms een idee hoe dit komt?
  Met vriendelijke groet,
  Wilma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: