Begin je eigen TV-station

Iedereen kan op internet een eigen TV-station beginnen. Startyourstation.com biedt alle functies om eenvoudig videobestanden te uploaden, programma’s samen te stellen en via een TV-gids uit te zenden.

Via Start Your Station kunnen zowel particulieren, met bijvoorbeeld een videoarchief of een Videoblog, als organisaties een zender beginnen. Start Your Station biedt hiervoor de functionele en infrastructurele mogelijkheden.

Diverse stations zijn al geopend door particulieren wereldwijd, maar ook Tiësto, Kane en RaceWorld TV hebben al een station geopend.

Het gebruik van een beginnersaccount is gratis. Hiermee heb je de beschikking over 15GB video opslagcapaciteit en kan het station een beperkt aantal kijkers aan. Groeit de populariteit van je zender, dan kun je capaciteit bijkopen, of kan het station in samenwerking met Start Your Station commercieel worden geëxploiteerd.

24 uur per dag
Start Your Station verschilt van YouTube doordat de TV-stations 24 uur per dag achterelkaar kunnen uitzenden. Je kunt overigens wel YouTubefilmpjes binnenhalen op je eigen TV-station om daarmee je uitzendingen nóg leuker te maken.

Bron: Breekpunt.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: